Rövid post, egy rövid twitter bejegyzés alapján: “Keep your eyes peeled on GAMESPOT today! Dark Days are Coming.”

Nos… meglátjuk… Jönnek a sötét napok :) Nem tudni, hogy valami hivatalos bejelentés várható, vagy csak szokás szerint eldugnak az oldalra valami apróságot, amiből – a kingsmouth  sitehoz hasonló módon – ki kell nyomoznunk, hogy hol is vannak a valódi információk… Őrült nyomozás folyik most is a hivatalos fórumon. :)

Újabb infó a hivatalos fórumról: [email protected] (Director of Communication): “GameSpot will indeed be revealing a very unique glimpse into the game today. Definition of TODAY: remember GameSpot is on PST time.

Szóval egy rövid belepillantást kaphatunk a játékba. Értsd úgy, ez minden bizonnyal egy ingame video lesz. A PST time szerinti időzítés pedig azt jelenti, hogy amennyiben mondjuk 18:00-kor akarják kirakni (ami egy jó időpont lehet szombaton), akkor az nálunk valamikor vasárnap hajnal 3-4 körül lesz… Reméljük nem kell ennyit várni :)

Azért nem kicsit betegek már az igazi TSW fanok, egy bejegyzés, amiben beírták a hivatalos fórumra a GAMESPOT hírt: “Quoted from The Secret World Facebook. Like 13 seconds ago ^_^

Egy másik addikt csak ennyit tudott hozzászólni a hírhez: “1-2-3-.. f5… 1-2-3-.. f5…

update.2: A legutolsó okfejtések szerint a video nagy valószínűséggel PST időzóna szerint 08:12 PM-kor lesz elérhető. Az az 20 óra 12 perckor, ami ugye összeolvasva kiadja a 2012-es évszámot…  Ha ez így lesz, akkor helyi idő szerint vasárnap hajnali 5 óra 12 perckor végre megtudhatjuk, hogy mi is az, amiről Ragnar Tornquist a saját twitterén ezt nyilatkozta: “A mérföldkő teljesítve, gratulálok hozzá az TSW teamnek.”

update.3: Valamikor – helyi idő szerint 3 óra körül- megjelent végre az interjú és a video is, mindkettő megtalálható a gamespoton. Első benyomás – próbálok még felébredni… -: Nagyon nem erre számítottam, és a hivatalos fórumon sincsennek elragadtatva a fanok sem.