Minap kérdezte vki itt a chat-en, hogy ha vki végigcsinálja ezt az ARG-t, kap-e valami jutalmat? Akkor még nem tudtunk rá választ adni, azonban most a FunCom maga rakta ki a fő oldalra a választ. Június 28.-án, véget ér és lezáródik az ARG, és azok akik megoldották az utolsó SEAL-t, kis szerencsével választhatnak 2 egyedi kapucnis pulcsi közül ingame. A két ruci ahogy a kép is mutatja, egy Sloughter house-os és egy The Black Watchmen-es.

Ha ez még nem lenne elég, az 5 legaktívabb résztvevőt megajándékozzák  5 db lifetime accounttal! Ami ugye azt jelenti hogy soha nem kell többet előfizetni a játékra. Még egy kis érdekesség, hogy a játék már 1,4 millió olvasás/post és comment-et számlál már, és 14 ezer óra játékidőt. Nem semmi.

Akit érdekelnek a régebbi relytvények, azoknak a fórumon nyitok egy topicot, ahol az okosok postolhatják rá a válaszokat, hogy mindenki megcsinálhassa. Személy szerint én úgy a felénél feladtam, szóval aki tudja a válaszokat az ott segítsen a többieknek. A játék az alábbi képre kattinva kezdődik, sok sikert:

És a végére a SPOILER veszéles övezet, a link a fórum topicra. Segítsük egymást:

http://tsw.hu/forum/viewtopic.php?f=7&t=24