Sokak elégedetlenek a karakter generálással, nem tudták összehozni a nekik tetszó karaktert. Jómagam is 45 perc után, végül kopasz lettem…nem jöttek be a hajak. Már jött is a válasz rá, méghozzá nem is akármilyen. Ugyanis jön 3 feature, plasztika, fodrászat, tetkó szalon.

Plasztikai sebészet, avagy a modern Prometheus: Brooklyn utcáin fog nyílni NY-ban Dr. Aldini plasztikai sebészete. Hogy itt mit is változtatunk? Idézem Ragnart: “TOTAL makeover. From head to, well, head.”…vagyis orr, száj, fejforma minden ilyesmit megváltoztathatunk. Egyetlen dolog amire nem képesek Aldini kései, az a nemed megváltoztatása :) (de azért a doki dolgozik az ügyön..) Mi több! Nemcsak megváltoztathatjuk, hanem a meglévő lehetőségeket kibővítik, sokkal több közül választhatunk majd. Az első sebészet ingyenes lesz, az utána következő műtétek PAX-ba fognak kerülni.

Ockham’s Razor: Londonban, Ealdwic és a Darkside határán találhatjuk majd Ockham fodrászatát. Azt hiszem nem nehéz kitalálni milyen szolgátatást nyújt: nyírás, borotválás, hajvágás, hajszínezés…és persze hajnövesztés.  Talán még nekem is kifog nőni ott a hajam 😀 Itt is kapunk új választási lehetőségeket, Ragnar szerint számíthatunk pár EPIC szakállra is :) Az első ára szintén ingyenes, utána PAX.

Execution: Seoul utcáin található majd a tetkó szalon, ahol mindenféle fasza tetkót tehet ránk a helyi tetkó művész.

És hogy ezek mikor érkeznek? Plasztika+Fodrászat augusztus vége, a tetkó még picit várat magára. Majd a fejlesztés során kapunk képeket a dologról, és ha jól értelmezem akkor majd ha elkezdik kiépíteni az épület helyét, akkor építkezéseket fogunk látni azokon a bizonyos helyeken ahol majd megtaláljuk őket. Szóval TÉNYLEG kiépítik a helyszínt 😀