Dragon, Templar vagy Illuminati? Te melyik oldalra állsz? A véletlen úgy hozta, hogy a tsw.hu fórumon 1-1 cabal formálódott mindhárom oldalra! Ha szeretnéd gazdagítani valamelyik tábort, ebben a postban megtalálod mind3 cabal-ba történő jelentkezés módját. Úgyhogy nincs más dolgod, mint elolvasni ezt a postot, választani egy társaságot, aztán klikk a linkre és már jelentkezhettek is a választott cabalba. Ha esetleg még nem tudtál dönteni melyik oldalt választod, a cabal leírások melletti nagy faction logó elvezet titeket egy rövid szöveges összefoglalóra a youtube-on, ami körülírja hogy miről is szólnak az egyes frakciók.

 

 

A Fekete Sereg az Age of Conan MMO játék Crom szerverének leghosszabb életű és legnagyobb magyar guildje három éves múltra tekint vissza. Tagjaink száma hullámzó, a játékosok kedve és elszántsága azonban állandó, lehetőségeinkhez mérten mindent megteszünk, hogy minél többen jól érezhessék magukat köztünk.

A Sereg egy része úgy döntött, hogy az AoC mellett/helyett a Secret Worldben is szeretné hírnevünket öregbíteni. Alapvetően PVE-orientált közösség vagyunk, de nem vetjük meg PVP-t sem. Nem célunk a „high end” tartalom mielőbbi kivégzése, ha annyit el tudunk érni itt is, hogy a tagjaink szerver szerte ismert és megbecsült játékosok, akkor elégedettek leszünk.

Nincsenek feszes szabályaink, a tagság nem jár kötelezettségekkel – az elfogadott emberi viselkedési normákat azonban mind az egymással, mind az idegenekkel szembeni érintkezéskor elvárjuk tagjainktól. Ne feledd: bármit teszel, bármit mondasz, azzal a cabalt is képviseled!

Ha mindezt magadénak érzed, ha a szíved mélyén te is Dragon vagy, és ha magyarokkal játszanád a Secret Worldöt, köztünk a helyed!

Officers: Takakura, Shyla (bővül majd még, de egyelőre ez a két ingame név amit biztosra tudok)

A cabalba itt tudtok jelentkezni: http://secretworld.guildlaunch.com/

 

* * *

RESONANCE

Klánunk, a Resonance hosszú múltra nyúlik vissza, több játékon átívelve. A LOTRO-n belül a Last Enclave of Hope (LEOH) klán pár tagja alkotta a Resonance alapítóit, mely folytatta útját a SWTOR-ba. Játékstílusunkat tekintve nem vagyunk sem “über casualok”, sem elvakult “kockák”, a kettő között helyezkedünk el. Tagjaink jelentős része 30 év feletti, a többség dolgozik, családja van, ezért sem cél az, hogy a top 10 guildek között szerepeljünk, ellenben szeretnénk egy jó hangulatú, segítőkész, baráti közösséget kialakítani, ahol nyugodt körülmények között lehet tölteni a rendelkezésre álló szabadidőt.

Tagjaink nagy része több éves MMO-s múlttal rendelkezik, jó pár taggal több mmoban rontottuk a levegőt, sőt, a való életben is futottunk már össze, sörözések, klántalálkozók során.

Milyen játékokban vagyunk jelen? Star Wars The Old Republic, Lord of the Rings Online, World of Tanks illetve megalakult a Guild Wars 2 és a The Secret World szekciónk is.

Ha úgy döntesz, hogy tagja szeretnél lenni közösségünknek nincs más dolgod, mint a jelentkezési lapot kitölteni és a fórum TAGFELVÉTEL topikjában elhelyezni.

A link a jelentkezéshez:  http://resonance-guild.eu/forum/viewforum.php?f=12&sid=3a773372581a29a4f8ad581870d2831e

* * *

AURORA SANCTI

Helyi szerveződésű cabal, a tsw.hu fórumon alakultunk ki, a jelentkezést is itt tudjátok megtenni.  Mindenkit szeretettel várunk aki a templar oldalt gyarapítaná.  A cabal neve és koncepciói még alakulóban vannak, de hamarosan minden a helyére kerül.  Egy biztos: Halál a fényezőkreés a gyíkokra! :) Itt tudtok jelentkezni hozzánk:

http://tsw.hu/forum/viewtopic.php?f=14&t=8

************************************************************************************************

További cabalok:

Árnyjárók – Templars

Árnyjáró guild régóta együtt játszó barati közösség. Számos mmo világban
(WoW,Rift,Terra,Star Wars,…..) harcolunk együtt a mai napig sikeresen.

Expedíciós csapatunk kis létszámmal ugyan,
de megvetette lábát The Secret World világában!

Ha csatlakozni szeretnél hozzánk,
és nyugodt, baráti légkörben, kötöttségektől és előírásoktól mentesen,
jó hangulatban, a saját életritmusod és ütemed szerint
szeretnéd felfedezni földünk sötét oldalát,
nincs más dolgod,
mint a Cerberus szerveren keresed expedíciós csapatunk vezetőit,vagy ezt honlapukon is megteheted http://arnyjarok.enjin.com/tsw

Evis ,theMain várja érdeklődésedet.

Előttünk még oly sok közös élmény és a felfedezés öröme!