Mostanában kicsit pangás van hír szinten, de 1-2 apróság akad. A legfontosabb, hogy holnap lelövik a szervereket 09:00 GMT / 5am EDT / 2am PDT 3 órára, az 1.0.3-at rakják fel. A végleges/biztos patch notes holnap downtime után.

Továbbá készült egy fanmade video hogy milyen lehet egy TSW film, ő hogy képzelné el. Akit érdekel, erre tessék: watch?v=aWbQ2N_k7BM&feature=youtu.be

A végére pedig a következő webcomic rész: How the filth was born.