Holnap 11:00 GMT / 7am EDT / 4am PDT-kor (délután 1-kor nálunk) karbantartás lesz (3 óráig fog tartani, plusz ÁFA), felteszik a szerverre az 1.1-es Patchet. Ez fogja tartalmazni az úgynevezett Issue #1: Unleased-et, mely elég sokmindent fog tartalmazni. Új küldik, market 2 új nightmare insta – plasztikai sebészet/fodrász/tetkószalon építkezései elvileg megjelennek stb.stb.

Részeletesebb infók egy régebbi cikkünkben itt: http://www.tsw.hu/?p=1433

Továbbá részletes patch notes holnap patch után.