Vki fórumon felhozta az ingame huncsati hiányosságát. Eddig azért nem volt ilyen mert totál bugos volt a chat, és nem lép fel újra minden belépésnél. Most viszont egy picit utánajárva írtunk egy scriptet ami megoldja a helyzetet. A probléma ugye az volt hogy a játék újraindításánál nem lép fel úrja a megadott csatornákra, így minden alkalommal be kéne írni a dolgot. Az  autologines scriptünk ezt megteszi helyettünk, és fellép minden alkalommal a huncsatira. Nagyon egyszerű beállítani, mindössze 2 lépés:

  1. Töltsd le innen a zip fájlt: huncsati
  2. Csinálsz a tsw főkönyvtárban egy “scripts” nevű mappát, majd kitömöríted a zip-ből a fájlokat ide.

Innentől ha elindítod a játékot akkor automatikusan fel fog lépni a #hun csatornára. Itt lehet csapatokat szervezni közösen a magyar közösségen belül.

Note1: relognál nem lép fel újra, csak friss játékindításnál. Szóval ha simán relogolsz, akkor vagy lépj ki teljesen vagy manuálisan írd be majd: /chat join hun … Friss játékindításnál ezt természetesn nem kell megtenni.
Note2: a script tartalmaz egy színezést is, hogy a sok fehér szövegben jobban kitűnjön. Ez nem automatikus, a következő paranccsal kell írni a csatira: /hunsay üzenet, ekkor narancssárgán fogja írni az üzenetet. Ha nem így írsz, akkor fehérl lesz a szöveg és jó esélye van hogy sokan nem látják majd agartha wall of textjében. Elég beírni hogy /hun és space, ekkor kitölti atuomatikusan a say részét a parancsnak.
Note3: A színezett szöveg 40 szóra van limitálva.
Mindenkit várunk a friss csatornán!