Bocsi a címért, hirtelen annyi infó jött, hogy nem tudtam milyen címet adni neki…ez asszem takarja a helyzetet :) Nem is tudom hol kezdjem…

Indulásnak szóljon itt a hír amit czgaby is kitett a chatre:

Újabb Trial lehetőség

Ma délutántól megint lehetősége van kipróbálni a játékot annak, akinek ez eddig nem sikerült. (azért csak du mert, ugyan 11-től él az akció, de a szervereket 13 órától karbantartás és patch okán lelövik 3 óra hosszára)

Az akciónak nincs időkorlátja, regisztráció után, az első belépéstől számítva 3 napig lehet játszani. Azok akik nem vettek részt a free hétvégi küldivadász akcióban azoknak újra élesztik ezt is, de most a 30 küldi teljesítése után nem csak 1200 ajándék pont jár, hanem 2 újabb ingyen nap is!

Regisztrálni itt lehet (jobb oldalon találjátok).

Newsletter hírek

Jött egy hírlevél, amiben sok töltelék dolog is van, például hogy 1 hónapos lett a játék, kijött az issue #1, továbbá bemutatja az Original Gangsters outfittet, amit már pár napja lehet is venni a shopban. Megemlíti még az új TXAA élsimítási rendszert is. A fincsiség az ezután jön, méghozzá a gamescomon, ahol Martin Bruusgaard és Joel Bylos bemutatja majd az új instát és az fegyvert is. Erről a napokban jönnek majd a hírek, a levélben viszont kijött egy kép a raidről, ami azt kell hogy mondjam elég fincsire sikerült :) Ezt a képet tettem legfelülre a cíkkben.

Issue #2 – Digging Deeper

Bejelentették az augusztus 28-án megjelenő Issue #2-t, mely a Digging Deeper névre hallgat. Megjelenik a plasztikai sebészet, fodrász, új investigation és action küldik – továbbá az első kiegészítő fegyver:

RAKÉTAVETŐ

  • Ez egy új kategória lesz, gyakorlatilag egy misc szerű szektort kapunk a wheelben, ahol lesz 7 új skill.  Ezt a fegyvert egy 3. weapon slotba tesszük bele, amihez kapunk egy 8. hotbar slotot.  Ez a slot a kiegészítő fegyvereknek fenntartott hotbar lesz. Több infó hamarosan, a gamescomról.
  • Új missionöket itt olvashatjátok: link – magyar fordításban pedig (a teljes issue #2 tartalommal együtt) itt: link
  • 2 új nightmare dungeon: Facility és Hell Eternal