Mivel a blog aktivitása érdektelenségbe fordult és jelenleg egyetlen aktív blogger sem tevékenykedik a blogon ezért bezárom a blogot. A jelenleg meglévő tartalmak archiválásra kerülnek és reményeim szerint hosszú ideig még elérhetőek maradnak (ha rajtam múlik…) Azt persze nem ígérhetem, hogy a a tsw.hu domaint is fenn fogom tartani túlságosan sokáig, de ha azon keresztül nem, akkor a variance.hu-n keresztül biztosan fenn marad a tartalom.

A blog 2010 január 28-án indult és közel három éves működése során 167 postot élt meg. A postokhoz 373 alkalommal szóltak hozzá az olvasók. A postokra mindösszesen 47ezer alkalommal voltatok kíváncsiak. A blog legolvasottabb postja az ős régen megírt “Mi az a TSW?” postunk, de ott van a top postok közül a népszerűbb hazai kabalokat bemutató frakció összefoglaló post is. Oldalunkat igen sokan érték el különböző partner siteokon keresztül. Ezek közül a frostshock! és természetesen a Variance Network oldalai jeleskedtek.

Köszönöm mindenkinek, hogy jelenlétével támogatta az oldal működését. Különösképpen akik blog postjaikkal is szolgáltatták a tartalmat: ldave és Hezw. Elkerülve azt, hogy előbb utóbb a blog a spammer botok áldozatává váljon “read-only” módba kapcsolom az engine-t. Ha az idők előre haladtával valaki mégis úgy gondolná, hogy időt és energiát kíván szánni a blog újra élesztésébe, vagy bármilyen módon szeretne kapcsolatba lépni az üzembentartóval, az megtalál elektronikus levélben a menorel kukaCs variance pötty hu címet.